Вінницький поліцейський попався на вимаганні хабарів із наркозалежних

Новини Вінниці

У четвер, 21 березня,  за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України слідчими ТУ ДБР у місті Хмельницькому за оперативного супроводження співробітників УСБУ у Вінницькій області та Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції задокументовано факт вимагання та одержання службовою особою правоохоронного органу неправомірної вигоди для себе з використанням наданого службового становища.

    Установлено, що старший дільничний офіцер поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області налагодив злочинну схему незаконного збагачення, яка полягала у збуті наркотичних засобів наркозалежним, щоб потім їх затримувати та вимагати хабарі  за непритягнення до кримінальної відповідальності.

 Учора офіцер, затримавши наркозалежного,  вимагав у нього 10 тисяч гривень,  погрожуючи притягнути його до кримінальної відповідальності.

   Цього ж дня  під час передачі обумовленої суми  офіцера поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час проводяться невідкладні слідчі та інші процесуальні дії.

За інформацією: прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *