Юні вінницькі спортсмени стали дебютантами та переможцями Всеукраїнського турніру з футзалу

Новини Вінниці

Вихованці спортивного клубу «Темп» (діти 2011 року народження) під керівництвом тренера Ігоря Стрельцова вперше взяли участь у серйозному турнірі за межами рідної Вінниці і  одразу здобули першість.

 Всеукраїнський турнір з футзалу, присвячений 7-й річниці
СК «Новатор», провели у Хмельницькому. Вінницька команда «Темп» провела там шість матчів. На груповому етапі вона в напруженій боротьбі виграла стартовий поєдинок у ДЮСШ № 1 (Хмельницький) – 2:0. Далі – розгромила команду з Миколаївської області – 7:2, переграла СК «Новатор» – 6:5 і розійшлася миром із земляками з Гнівані (Тиврівський район) – 1:1.

У півфіналі «темпівці» не «помітили» хмельницьке «Поділля» – 5:0. У фіналі команда Ігоря Стрельцова зустрічалася з іншим місцевим колективом «Спортлідером». Це юнацька команда відомого професійного клубу футзальної Екстраліги. Вінницьким футболістам вдалося подужати її із рахунком 2:1 та виграти золоті нагороди. Друге місце посів «Спортлідер», третє – ДЮСШ № 1.

Організатори нагородили кращих гравців турніру. Серед них – одразу двоє вінницьких футбольних вундеркіндів! Найкращим бомбардиром став Єгор Македон, кращим воротарем – Степан Лавренюк.

  • Це перший успіх нашої команди на серйозному виїзному турнірі. Далася взнаки серйозна підготовка до гри. Основою колективу є учні школи № 15, на базі якої відбуваються тренування, – каже тренер з футболу СК «Темп» Ігор Стрельцов.

Юні чемпіони та їхні батьки не приховували своїх радісних
емоцій. Вікторія Журавльова побувала на турнірі разом із сином Назаром.

  • Діти прагнули перемогти. Вони грали на турнірі професійно і досягли успіху завдяки своєму командному духу та єднанню. Таку позитивну атмосферу допоміг створити тренер, – каже Вікторія Журавльова. – Наші футболісти буквально «розривали» своїх супротивників. Вони добре розуміли партнерів і діяли на майданчику дуже злагоджено. Ми ними пишаємося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *