Вінницька «Нива» зіграла в нічию з непоступливими аматорами

Новини Вінниці

Вінницька «Нива» зіграла внічию 1:1 із діючим володарем аматорського Кубку України «ЛНЗ-Лебедин» (Черкаська область). Матч відбувся у рамках підготовки вінничан до ігор чемпіонату серед команд Другої Ліги.

Як зазначає прес-служба «Ниви», нічия у цьому матчі, що відбувся на міському стадіоні Вишневого (міста-супутника столиці України), видалася бойовою. Не обійшлося навіть без невеликої сутички у середині першого тайму – між капітаном вінничан І.Маляренком і захисником «ЛНЗ» Т.Листопадом. Її, втім, швидко «загасили» партнери і арбітр матчу.

Вінничани на правах старшого за рангом колективу одразу ж захопили ігрову й територіальну ініціативу. Після серії небезпечних атак «Ниви» черкащани сфолили на І.Маляренку перед лінією карного майданчика. І О.Демченко зі штрафного майстерно перекинув «стінку». Голкіпер суперників відбив м’яч, але той відлетів у штангу і опинився у воротах. 1:0 на нашу користь на 18-й хвилині!

Слід віддати належне досвідченим гравцям ”ЛНЗ-Лебедин” (середній вік стартового складу команди понад 30 років). Вони одразу після пропущеного голу перехопили ініціативу. Й до кінця першого тайму змогли створили достатньо проблем для захисту «Ниви». Проте, наш воротар М.Гурідов успішно діяв у рамці.

Другий тайм зустрічі знову активніше розпочали вінничани, напад яких посилив Я.Браславський. Але наші хлопці не змогли реалізувати кілька гарних нагод. Та й атакувального запалу нивівцям вистачило хвилин на 15-20.

Надалі ініціатива знову перейшла до аматорів, які значно освіжили та омолодили свій склад по перерві. Логічним підсумком переваги «ЛНЗ-Лебедин» став гол у відповідь. Його на 79-й хвилині після швидкого прориву правим флангом забив нападник В.Грицай – влучним ударом у нижній кут.

Наприкінці зустрічі нивівці мали кілька нагод, аби відновити перевагу в рахунку. Серед іншого, вінничани подали із півдесятка небезпечних кутових. Проте спроби Я.Браславського, Т.Брижчука та їхніх партнерів нанести влучний і вирішальний удар по воротах суперників виявилися невдалими. Тож закономірним підсумком цікавої зустрічі стала нічия – 1:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *