Шукають ще одного: поліція затримала злочинців, які вбили вінничанина та пограбували його оселю

Новини Вінниці

У Києві затримали двох злочинців, що вчинили розбійний напад на сім’ю у Шаргородському районі та вбили 34-річного чоловіка. Підозрювані – раніше судимй 30-річний мешканець Вінниччини та його 23-річний спільник. Повідомляється, що чоловіки останнім часом проживали у столиці.

Правооохоронці «за обгрунтованою підозрою» розшукують ще одного фігуранта справи –  Вариводу Степана Михайловича  21.07.1989 р.н.

Усіх, кому щось відомо про місце його перебування, просять повідомити в поліцію за номером (098)5996354 (заступник начальника відділу УКР ГУНП у Вінницькій області Солодун Максим Володимирович)  або 102.  

Крім того, поліція розшукала двох осіб, інформація щодо яких надавалась в орієнтуванні. Як виявилось вони не причетні до вчинення цих злочинів.

Нагадаємо: 15 березня двоє невідомих в масках проникли у будинок жителів одного з сіл Шаргородського району, погрожуючи пістолетом, зв’язали скотчем господаря і його дружину та забрали з оселі гроші. Пограбований господар пізніше наздогнав злочинців на своїй машині, але ті його застрелили.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *