Пили та посварилися: на Вінниччині екс-зек порізав знайомого

Новини Вінниці

Побутовий конфлікт між знайомими, який виник 14 березня під час спільного розпиття спиртних напоїв, ледь не призвів до трагедії. 47-річний правопорушник наніс молодшому знайомому декілька ударів ножем. Два роки тому зловмисник за законом Савченко звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за  умисне вбивство.

Близько 23.00 до Крижопільського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 23-річного жителя села Висока Гребля. З колотими ранами грудної клітки та попереку потерпілого доставили до хірургічного відділення Крижопільської лікарні.

Провівши першочергові слідчі та розшукові заходи, працівники поліції з’ясували, що напередодні потерпілого бачили з 47-річним жителем сусіднього села. Чоловіки разом розпивали спиртне.

Підозрюваного затримали в будинку потерпілого. Свою причетність до правопорушення він не заперечував. На його одязі криміналісти виявили сліди крові.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі він затриманий у процесуальному порядку.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *