Три області України обрані пілотними для проекту УЕФА GROW

Новини України

Дніпропетровщина, Київщина та Івано-Франківщина обрані пілотними регіонами для реалізації проекту УЕФА GROW – футбол для всіх та рівні можливості кожному. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради

  • Новий стратегічний план УЕФА GROW включає в себе розвиток аматорського, дитячого та жіночого футболу, футболу для людей з інвалідністю та ветеранів. Дніпропетровщина, Київщина та Івано-Франківщина обрані пілотними регіонами для реалізації проекту. Головна мета через популяризацію футболу, боротися із фізичною пасивністю, масштабувати можливості для тренерів, знаходити приховані таланти та збільшувати доходи, – йдеться в повідомленні.

Представники УЕФА у середу зустрілися із головою Дніпропетровської обласної ради Глібом Пригуновим та керівниками спортивних організацій області, аби обговорити питання масового розвитку цього виду спорту.

  • Ми приділяємо велику увагу спортивній інфраструктурі. Вже побудовано більше 20 нових об’єктів задля комфортних тренувань як для професіоналів, так і для звичайних мешканців області. Футбольні майданчики із професійним покриттям з’являються по всій території регіону – зазначив Пригунов, який, крім того, є й головою Федерації шкільного спорту області.

Також голова обласної ради зауважив, що перші кроки для реалізації масштабного проекту можна розпочати за допомогою сучасних технологій. Є спеціальний мобільний додаток, який дозволяє збирати команди із одиночних гравців. В режимі онлайн можна дізнатись час, місце зустрічі, кількість бажаючих пограти та інше.

Увесь покроковий механізм роботи координатори проекту УЕФА GROW презентують незабаром.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *