Поліцейські затримали небезпечних злочинців, що стріляли у патрульних на Вінниччині

Новини Вінниці

У Черкасах затримали Георгія Федоркова та Олександра Жирного, яких чотири дні розшукувала вінницька поліція. Як повідомляється, небезпечних злочинців, що стріляли у патрульних на дорозі поблизу села Корделівка, упізнали за прикметами пасажири маршрутки, про що одразу ж повідомили правоохоронцям.

Нагадаємо, 8 березня на дорозі між Калинівкою та селом  Корделівка сталася перестрілка між поліцейськими та зловмисниками на автомобілі Audi A6 на литовських номерах. Поліцейські зупинили автівку за порушення ПДД і під час поверхневого огляду знайшли патрони у 24-річного Олександра Жирного. Його пасажир, Георгій Федорков, почав стріляти у патрульних, змусивши їх відкрити вогонь у відповідь. Зрештою зловмисникам вдалося втекти до лісу, залишивши автомобіль на місці пригоди.  

За даними поліції 60-річний Федорков раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, шахрайства та підроблення документів.          

Злочинці затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, за що може загрожувати  довічне позбавлення волі.

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *