Стати, як Конор та Хабіб: у Вінниці відбудеться турнір серед бійців, що мріють про кар’єру в ММА

Новини Вінниці

У суботу, 16 березня, у вінницькому спортклубі «Нокаут» відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC». Бійцівський вечір, що розпочнеться о 19:00, порадує любителів силових видів спорту десятьма видовищними поєдинками за участі 20 спортсменів з України, Молдови та Білорусі. П’ятеро з цієї «чудової двадцятки» – вінничани.

Місто над Бугом прийматиме престижні змагання вже втретє. Для спортсменів «Road to WWFC» – чудова нагода розпочати професійну кар’єру у ММА, щоб одного разу приєднатись до Конора Макгрегора та Хабіба Нурмагомаедова у Абсолютному бійцівському чемпіонаті (UFC).

  • Від того, як хлопці виступлять на цьому турнірі, залежатиме їхня професійна кар’єра. Буквально три місяці тому UFC уклала контракт із одеситом Романом Долідзе і вже у квітні в нього буде перший поєдинок у цій Лізі. Історія Романа – приклад того, що пробитись до найпрестижнішого бійцівського турніру цілком можливо, – розповів представник Ліги WWFC у Вінницькій області Вадим Кудіяров

Втім, прямого шляху до UFC вінницький турнір не прокладає. У головному поєдинку вечора між вінничанином Ігорем Гунько та житомирянином Богданом Войтенко вирішуватиметься доля «путівки» до World Warriors Fighting Championship – міжнародної бійцівської організації зі штаб-кваритрою у Києві. Саме у цій лізі виступав Долідзе перед тим, як піти на «підвищення».

Для довідки:

Ігор Гунько – чемпіон світу з годзюрю-карате і змішаних єдиноборств, заслужений майстер спорту України.

Богдан Войтенко – неодноразовий чемпіон України з ММА, кікбоксингу і фрі-файту.

Спортсмени виступають у категорії до 93 кілограмів. Лише один з них отримає пояс переможця турніру, контракт із WWFC та славу.

Організатори обіцяють – глядачам буде на що подивитись. Квитки до фан-зони коштують 200 гривень, до VIP-зони – 400. Придбати їх можна тут.

Олександр Сашньов  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *