У Вінниці вночі підозрюваний у крадіжці травмував поліцейського

Новини Вінниці

Сьогодні, 12 березня, вночі екіпажам патрульної поліції надійшло орієнтування щодо підозрілої особи, яка може бути причетною до вчинення крадіжок цінних речей з автомобілів у  мікрорайоні Вишенька. Підозрілий чоловік на велосипеді придивлявся до машин, запаркованих вночі у дворі багатоповерхівки, та заглядав у вікна.     
Екіпаж патрульних поліцейських, помітивши велосипедиста, схожого за орієнтуванням, намагався його зупинити. Проте, чоловік не відреагував та збільшив швидкість. На перехресті вулиць Магістратська-Театральна ще одним екіпажем  патрульних підозрюваний був заблокований. Чоловік поводив себе агресивно, лаявся  та, намагаючись втекти, вдарив одного з інспекторів по голові. Аби вгамувати затриманого, поліцейським довелося одягнути на нього кайданки.     

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим відділом Вінницького відділення поліції, відповідно до ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України, розпочато кримінальне провадження за умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу  тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов’язків. Правопорушнику, який чинив опір під час затримання  та травмував патрульного поліцейського, загрожує до 5 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *