На Вінниччині екс-зек убив свою співмешканку (вже другу) та молодика через ревнощі

Новини Вінниці

7 березня за підозрою у вчиненні подвійного вбивства в Тульчинському районі поліцейські затримали  35-річного  місцевого жителя. В минулому чоловік відсидів у в’язниці за нанесення смертельних ушкоджень  співмешканці.

Близько 6 години ранку до Тульчинського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що в будинку с. Мазурівка знаходяться двоє молодих людей без ознак життя.
Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою поліції слідчого управління  виявлено молоду жінку та чоловіка  з ознаками насильницької смерті.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькі області Олександра Солдатова, на місці події проведено першочергові слідчі дії , вилучено речові докази, зокрема,  знаряддя вбивства – дерев’яну ручку для сокири.


Поліцейські встановили, що загиблі – 27-річна місцева жителька та її 23-річний  односелець.

Поліцейські затримали за підозрою у   вчиненні подвійного вбивства співмешканця жінки.  Він зізнався у вчиненні  злочину через ревнощі.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками п.1 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство двох осіб) . Такий злочин карається ув’язненням до 15 років  або довічним.
Проводяться слідчі дії.  Слідством готуються матеріали для оголошення затриманому про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу.    

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *