У Вінниці двоє пасажирів «ВАЗу» потрапили до поліцейського відділку за бійку та лайку

Новини Вінниці

На проспекті Коцюбинського у Вінниці увагу патрульних привернув автомобіль «ВАЗ-2101». На годиннику було близько 23-ї, коли автівка різко зупинилась, коли водій побачив поліцейських. Інспектори вирішили з`ясувати, що трапилось.

В салоні авто було троє людей: водійка і двоє її пасажирів, один з яких, побачивши наближення патрульних, дістав з кишені якусь речовину та одразу ж проковтнув її.

Якщо жінка, яка перебувала за кермом, при спілкуванні з інспекторами поводила себе спокійно, то пасажири на противагу їй – агресивно. Вони вийшли з автомобіля і  зчинили галас, почали смикати поліцейських, лаятися та провокувати бійку.

На неодноразові вимоги припинити правопорушення  чоловіки не реагували, тому патрульні застосували спецзасоби, аби вгамувати 26-ти та 29-річного дебоширів.

Врешті,  на обох чоловіків охоронці порядку склали по 3 матеріали: за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), за ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівникам поліції) та за ст. 178 КУпАП (поява в громадському місці у п’яному вигляді), оскільки пасажири мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *