На Вінниччині поштова служба перевозила алкоголь під виглядом посилок

Новини Вінниці

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України за фактом незаконного збуту фальсифікованих алкогольних напоїв. Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

У ході оперативних заходів було встановлено автомобіль однієї із поштових служб, на якому під виглядом посилок здійснювалось транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв.

Патрульної зупинили цей автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Тоді ж спільними заходами прокуратури Вінницької області та слідчого управління ГУ ДФС у Вінницькій області було проведено невідкладний обшук вантажного автомобіля «Ман» та виявлено й вилучено понад 4 тис. 700 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв відомих світових брендів.

Нині, за погодженням з прокуратурою Вінницької області, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на транспортний засіб та майно, призначаються експертизи.

 Досудове розслідування триває.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *