На Вінниччині трьом вимагачам оголошено про підозру (відео)

Відео Новини Вінниці

У понеділок, 4 березня, завдяки спільній роботі правоохоронців Вінниччини, викрито групу із трьох учасників, які займалися вимаганням на території Гайсинського району Вінницької області.

Так, погрожуючи насильством, підозрювані  спочатку заволоділи та продали автомобіль, який належить близькому родичу потерпілого. А 5 березня їх було викрито при одержанні від потерпілого 13,5 тис. грн. Усіх трьох затримано на місці.

Прокуратурою Вінницької області погоджено повідомлення про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 189 КК України – вимагання, тобто вимога передачі чужого майна з погрозою насильства над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Установлено, що затримані  є мешканцями м. Гайсин. Інформація щодо перебування на посадах в правоохоронних органах, у тому числі прокуратурі, будь-кого з членів групи, не знайшла свого підтвердження.

Досудове розслідування триває, перевіряється причетність підозрюваних до вчинення аналогічних злочинів, а також наявності у них інших співучасників.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *