На Вінничині в гаражі загинули молодий чоловік і дівчина (відео)

Відео Новини Вінниці

У місті Хмільник Вінницької області в гаражі знайшли мертвими молодого чоловіка та дівчину. 

За попередніми даними поліції, вони грілися за допомогою пічки автомобіля та вчаділи, йдеться в сюжеті ТСН. Тіла 31-річного чоловіка і 18-річної дівчини знайшли в зачиненій машині.

  • Там горіло світло, сміялися там. Думала, піду подивлюся, що вони роблять, там ці діти, але потім думаю: нащо воно мені, – розповідає мешканка Хмільника Анна, хата котрої поряд із гаражем.

Зі слів жінки, того вечора у ньому зібралась гучна компанія, люди щось святкували. Що саме – не знає матір загиблої Катерини, яка дзвонила доньці перед трагедією.

  • Поговорили з нею, вона сказала: все добре, – каже Наталя Олексієнко. 

Її донька часто зустрічалась із друзями в цьому гаражі, того дня теж попередила, що буде там.

  • Вони спілкувалися часто, каву пили, збиралися тут в гаражі, компанія в них була, – каже мама загиблої.

Слідчі майже не сумніваються, що чоловік із дівчиною вчаділи: завели машину, аби зігрітися, й стався витік.

  • Ознак насильницької смерті не виявлено. Поліція розглядає низку версій, але основною є смерть від удушення угарним газом, – каже начальник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко

Сусіди пояснюють, що машина працювала на газу та солярці, а пасажири, вочевидь, ввімкнули двигун і заснули. Помітити чадний газ у них шансів не було, адже він не має ні запаху, ні кольору, а в закритому приміщенні діє миттєво. Лікарі кажуть, що для смертельного ураження достатньо навіть мізерної концентрації.

  • Коли людина вражена, в неї вражений мозок, вона сама не може зрозуміти, чому це сталось, і вона не може сама собі допомогти. Людина при отруєнні чадним газом відчуває радість, ейфорію, веселість, вони не розуміли, що з ними коїться, і вони попадали, бо оцінка ця в мозку не працювала, – пояснює реаніматолог Ігор Пахно.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *