Вбитий, можливо, вінничанин: у лісі на Житомирщині знайшли труп

Новини Вінниці

У Житомирській області на околиці лісу в кілометрі від дороги Парипси – Саверці Попільнянського району виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. За даними експертизи, чоловік був вбитий близько двох місяців тому, що ускладнює впізнання трупа. Правоохоронці не виключають, що потерпілий міг проживати у сусідніх із Житомирською областях, зокрема на Вінниччині.

Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого та просять відгукнутись громадян, які володіють будь-якими відомостями щодо події.

Його прикмети: зріст 170-175 см, вік 30-45 років, середньої тілобудови, очі сірого кольору, волосся коротке, мав капловухість та незначні залисини, довжина стопи – 25,5 см.  

Графічно відтворений можливий вигляд загиблого.

Був одягнутий: куртка балонева темносинього кольору, жилетка чорного кольору з двома кишенями по боках та двома кишенями зверху, светр (реглан) темного кольору з капюшоном, спортивні штани темного кольору, кросівки спортивного типу, шкіряні чорниці рукавиці.   

Триває досудове розслідування за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо особи загиблого або обставин події, просять звернутися за телефонами: (0412) 40-74-20, (04137) 2-53-03, (097) 974-34-63 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Житомирської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *