У Вінниці запрацював «Відкритий офіс» команди Порошенка (політична реклама)

Новини Вінниці

Відсьогодні, 28 лютого вінницькі виборці можуть ознайомитися із передвиборчою програмою кандидата в президенти Петра Порошенка, отримати агітаційні матеріали та поспілкуватись із довіреними особами у «Відкритому офісі» за адресою Замостянська, 31.

Офіс, де можна поговорити про вибори за чашкою кави, презентували вчора ввечері. Відкриття відвідали депутати Верховної Ради, обласної та міської рад, міжнародні спостерігачі та представники громадських організацій, які підписали меморандум на підтримку чинного глави держави.

  • Це дуже важливо, що з’явилася платформа, де люди можуть спілкуватися, дискутувати, ділитися  думками, які зараз об’єднують всіх нас. Нині від кандидатів лунає багато голослівних обіцянок, але наша позиція – збереження та зміцнення держави, рух до колективної безпеки разом із НАТО. Вже зараз молодь отримала велику можливість подорожувати завдяки безвізу, армія стала потужною, ми отримали Томос як підтвердження незалежності. Закликаю вас підтримати чинного Президента, – заявиладовірена особа Петра Порошенка в 11 окрузі Наталія Лазаренко.

Думку пані Наталії підтримала волонтерка, викладачка медичного університету, мати чотирьох дітей, двоє з яких –  учасники АТО,  Олена Верлан:

  • Коли мої сини йшли добровольцями на фронт, я розуміла, що кожному бійцю потрібне забезпечення: одяг, форма, бронежилети та інше, і вони це отримали. Я знаю, що вони захищенні, і це найважливіше для мами. Я почала брати участь у міжнародних конференціях, чого до безвізу не було. Жоден наш  переселенець не залишився без підтримки, чого вартий лише переїзд Донецького національного університету до нашого міста, який став його окрасою, – сказала вона

Відвідати «Відкритий офіс» команди Порошенка можна щодня з 10:00 до 19:00. Волонтери, представники громадських організацій  та довірені особи Петра Порошенка чекають на вінничан та обіцяють відверті розмови та цікаві заходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *