У Вінниці знайшли підпільний склад спирту

Новини Вінниці

У ході розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області під процесуальним керівництвом Прокуратури області на території м. Вінниці виявлено складське приміщення, де здійснювалося зберігання спирту та його транспортування. В ході проведення слідчих дій припинено перевезення партії рідини з характерним запахом спирту, а також суміші темно-коричневого кольору з характерним запахом коньяку. Ємності з нелегальним товаром виявлені і в місці зберігання. Встановлено, що вказані алкогольні напої реалізовувалися через соціальну мережу.

Всього в ході проведених заходів виявлено та вилучено нелегальну продукцію на орієнтовну суму понад 480 тис. грн, а також транспортні засоби, якими здійснювалося перевезення. На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.

Довідка. З початку року в рамках операції «Акциз-2019» працівниками податкової міліції з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 4,8 млн. грн, в тому числі спирту загальною вартістю 1,7 млн грн, нелегальних алкогольних напоїв загальною вартістю понад 2 млн грн.            

За інформацією: Головне управління ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *