У Вінниці затримали чоловіків, що побили вікна офісу БПП

Новини Вінниці

Правоохоронці затримали порушників, які розбили вікна вхідних дверей офісу БПП «Солідарність» у Вінниці. Про це сьогодні, 25 лютого, повідомив очільник обласної поліції Юрій Педос.

За його словами, хулігани раніше вже потрапляли у поле зору поліції.

  • Фігуранти справи вже потрапляли у поле зору поліції. Проводиться досудове розслідування, та через таємницю слідства я не можу зупинитись на цій проблемі детальніше.

Нагадаємо, в ніч на 22 лютого невідомі побили вікна офісу БПП за адресою Соборна, 15. Правоохоронці кваліфікували дії зловмисників як хуліганство (ч.1 ст.296 КК), відомості про інцидент внесено до ЄРДР. Затриманим загрожує штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років. 

Додамо, що від початку виборчої кампанії на Вінниччині зареєстровано 79 звернень громадян щодо порушень виборчого законодавства, притягнуто до адміністративної відповідальності 8 осіб, складено 13 протоколів. У більшості випадків порушників штрафували за недотримання правил розміщення агітаційних матеріалів, а також  за відсутність на них вихідних даних.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *