10 адмінпротоколів: у Вінниці нетверезий водій «протаранив» дві патрульні автівки

Новини Вінниці

Вінницькі патрульні склали 10 адмінматеріалів на нетверезого водія, який пошкодив два службові автомобілі.

Повідомляється, що 24 лютого екіпажу патрульної надійшов виклик про про нетверезого водія «Волги». Інспектори виявили та зупинили порушника на Київській вулиці. Чоловік говорив нерозбірливо, від нього пахло алкоголем.

На місце події на допомогу прибув ще один екіпаж. Водієві запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, але він різко натиснув на газ та почав утікати. Розпочалось переслідування.

Водій рухався по вулиці Винниченка та Замостянській, звернув на вулицю Данила Нечая, неодноразово створюючи аварійні ситуації: ігнорував червоні сигнали світлофора, рухався по зустрічній смузі та на вимогу про зупинку не реагував.

На вулиці Данила Нечая водій зіткнувся зі службовим автомобілем Toyota Prius та продовжив рух, не зупиняючись. Після цього врізався ще й з іншим «Пріусом», обидві поліцейські автівки пошкоджені.

Порушника зупинили на вулиці Данила Нечая шляхом блокування. Він пройшов огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру “Драгер”, результат
— 1,74 проміле.

На водія складено 10 адмінматеріалів: 2 протоколи за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП, 2 протоколи за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП протоколи за ст.122-2 (невиконнання водіями вимог про зупинку) КУпАП, за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП, за ст. 185 (злісна непокора) КУпАП, за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП, а також постанови за ч. 1-2 ст. 122 (проїзд на червоне світло та перетин суцільної лінії) КУпАП.

За матеріалами: Патрульна поліція Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *