До нового путівника по Вінниці увійшли 10 туристичних об’єктів

Новини Вінниці

У Вінниці розробили туристичний путівник, який розповідає про десятку найцікавіших об’єктів міста. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на авторку  ідеї та координаторку проекту Наталію Гайструк.

  • Вінницю часто називають туристичним маршрутом вихідного дня. Ми хочемо, щоб люди, які приїздять до нашого міста, мали можливість у своїй короткій мандрівці бути автономними й почерпнути інформацію про найцікавіші локації з путівника, де є достовірні, цікаві й вичерпні про них відомості, – сказала Гайструк.

За її словами, краєзнавче видання «Вінниця. Путівник. Топ-10» укладене українською та англійською мовами, відтак, розраховане як на вітчизняних, так і на іноземних туристів. Путівник має гарне художнє оформлення, яке створив відомий вінницький художник Анатолій Гайструк, ілюстроване значною кількістю фотоматеріалів.

У путівнику представлено найцікавіші культові споруди та заклади культури, які стали окрасою міста. Зокрема, видання знайомить із найдавнішими вінницькими храмами різних релігійних конфесій – храмом Пресвятої Діви Марії Ангельської, Миколаївською церквою та Кафедральним собором Преображення Господнього. У путівнику представлені й два меморіальні музеї – Миколи Пирогова та Михайла Коцюбинського.

Також упорядники путівника розповідають про найцікавіші культурні, архітектурні та історичні місця обласного центру – зокрема, Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр імені Миколи Садовського, водонапірну вежу, готель “Савой”, Музей вінницького трамваю, а також Історико-меморіальний комплекс пам’яті жертв нацизму та фонтан Roshen.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *