В Україні відбулись масштабні танкові навчання

Новини України

В Україні на одному із полігонів Чернігівської області відбулись масштабні танкові навчання, під час яких війська за підтримки армійської авіації відпрацьовували атаку передових сил противника. Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Facebook.

Зазначається, що військовослужбовці однієї з танкових бригад Збройних cил взяли участь у масштабних тактичних навчаннях з бойовою стрільбою, які проходили на одному з полігонів у Чернігівській області.

  • У визначений час війська почали висуватися з вихідного району для наступу на рубіж для переходу в атаку. Дії танкових військ при розгортанні підтримувала армійська авіація Сухопутних військ ЗС України. На максимально можливій швидкості підрозділи пройшли складну пересічену місцевість та почали атаку передових сил противника, – йдеться в повідомленні.

У Генштабі ЗСУ зауважили, що на одному з етапів навчання відпрацьовувалися питання введення у бій резервів батальйону та розгортання їх у бойові порядки.

Крім того, евакуацію «підбитої» техніки з поля бою проводили підрозділи технічного забезпечення. За наказом з командно-спостережного пункту для нарощування зусиль на напрямку головного удару було введено в бій другий ешелон.

Також після виконання подальшого завдання бригада перейшла до оборони. Під час тактичних навчань батальйони вели оборонний бій з противником силами танкових та механізованих підрозділів.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *