У Лос-Анджелесі вводять заборону на продаж виробів з хутра й шкіри (відео)

Відео Новини Світу

Міська рада Лос-Анджелеса ухвалила рішення заборонити з початку 2020 року продажі в межах міста продукції, яка містить натуральне хутро й шкіру.

Під заборону потрапить широка лінійка товарів – від шуб до навушників, повідомив у середу місцевий телеканал CBS Los Angeles.

“Міська рада Лос-Анджелеса попередньо ухвалила розпорядження, яке забороняє продаж і виготовлення хутра в межах міста”, – йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, під заборону потраплять усі вироби, де є хутро чи натуральна шкіра, в тому числі, сумки, взуття, головні убори, навушники та ювелірні прикраси. Нові правила починають діяти з 1 січня 2020 року.

Тепер Лос-Анджелес стає найбільшим містом у Сполучених Штатах, де діє така заборона. Подібні правила вже прийняті в Сан-Франциско, Берклі та Західному Голівуді.

Водночас, нові норми в Лос-Анджелесі мають кілька винятків. Так, можна продавати хутро тварин, які були вбиті на полюванні відповідно до ліцензії штату Каліфорнія. Виключення стосуються також чучел тварин, передачі (не продажу) хутряних виробів у приватному порядку, продаж виробів, виготовлених до введення заборони тощо.

При цьому, як пише видання, залишається незрозумілим, як такі обмеження можуть вплинути на економіку міста, оскільки ніхто не відстежував статистики продажів хутра і виробів з нього.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *