«Зарплатні» борги вінницького санаторію хоче взяти на себе міськрада

Новини Вінниці

Виконком вінницької міської ради підтримав проект рішення про визнання дитячого санаторію ім. М.М. Коцюбинського таким, що має суспільну цінність для місцевої громади.

Відповідно до документу, місто бере на себе погашення боргів по зарплаті працівникам санаторію. Крім того, у муніципалітеті зобов’язуються звернутись до Господарського суду Вінницької області,аби закрити провадження у справі про банкрутство установи.

У Проект рішення закладені такі положення:

  • 1. Визнати ДочірнєПідприємство«Дитячий санаторій ім. М.М. Коцюбинського» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця»таким, що має суспільну цінністьдля Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.
  • 2. Взяти на себе гарантії задоволення вимог кредиторів в частині погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникамДП «Дитячий санаторій ім. М.М. Коцюбинського» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».
  • 3. Звернутись до Господарського суду Вінницької області з клопотанням про незастосування до ДП «Дитячий санаторій ім. М.М. Коцюбинського» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця»передбачених Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»процедур та закрити провадження у справі про банкрутство.
  • 4. Виконавчому комітету міської ради спільно з департаментом фінансів міської ради надати пропозиції виконавчому комітету та міській раді щодо внесення змін до бюджету Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та передбачення у бюджеті видатків на фінансування заходів, передбачених пунктом 2 даного рішення.

Відповідну постанові депутати міськради мають розглянути 22 лютого під час чергової сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *