Представники Євросоюзу проведуть тренінінг для вінницьких активістів

Новини Вінниці

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує активістів громадських організацій Вінниччини на тренінг «Управління грантовими проектами ЄС для досвідчених заявників». Захід відбудеться 15 лютого о 12:00 у головному корпусі ВНТУ (Хмельницьке шосе, 95, аудиторія 104).

Серед винесених на розгляд тем: – структура грантової заявки; – критерії оцінки заявок; – що таке донорська організація та які є їх різновиди; – керівні засади складання бюджету; – типові помилки в проектних заявках; – інформаційні ресурси для пошуку грантових конкурсів ЄС та інші.

Тренер: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄСTeam Europe (Харків).

Тренінг є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво Євросоюзу проводить по всій країні. Їх мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За додатковою інформацією щодо тренінгу, будь ласка, звертайтесь до Олесі Савенко, тел. +38(093)701-36-23, osavenko@internews.ua або до Юлії Костащук, тел. +38(098) 637-48-47, ykostashchuk@internews.ua

Реєстрація за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *