Українка фактично осліпла на одне око після косметичної процедури (відео)

Відео Новини України

Уманчанка після послуги татуажу стрілок на повіках фактично осліпла на одне око. В цьому вона звинувачує майстриню, однак та провини не визнає.

Це була нібито звичайна послуга татуажу повік, але вона закінчилась для Світлани дуже погано, йдеться в сюжеті ТСН.

Із майстринею жінка раніше була знайома, тож без жодних сумнівів довірила їй власні очі. Привабила й акційна ціна – замість 1500 лише 500 грн. Однак під час процедури в ліве око потрапив анестетик – на думку Світлани, це спричинило хімічний опік. Коли проблема стала явною, майстриня обіцяла допомогти фінансово.

До поліклініки постраждала дійшла лише на третій день після опіку – там виявили ерозію на рогівці та хімічний опік третього ступеня. Постраждалу госпіталізували та направили на лікування до Одеського інституту Філатова. Лікарям вдалось покращити зір, але й після цього око бачить лише на 35%. 

Справу про невдалий татуаж уже розслідують правоохоронці. Майстриня ж своєї провини не визнає, а з журналістами спілкуватися взагалі відмовляється.

  • Я не можу, я зараз зайнята, я батька привезла в лікарню. Я відмовляюся від усяких коментарів. Все, до побачення, – сказала вона телефоном.

Натомість адміністратор комплексу, у якому працює майстер татуажу, переконує, що та хотіла допомогти, але Світлана відмовилася. Світлану ж чекає тривале лікування – медики не дають жодних гарантій на повне повернення зору. 

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *