Тріумф Леді Гаги та Лопес на роялі: у Лос-Анджелесі вручили “Греммі-2019” (відео)

Відео Новини Світу

У Лос-Анджелесі відбулася 61-я щорічна церемонія вручення музичних премій “Греммі”.

У номінації “Пісня року” перемогу здобула реп-композиція “This Is America”. Виконавці Дональд Гловер (Childish Gambino) і Людвіг Йоранссон. Автор: Childish Gambino. Ця пісня отримала головний приз, перемігши в номінації “Запис року”. Крім того, вона перемогла в номінаціях “Найкраще реп-виконання” і “Найкраще музичне відео”. Дональд Гловер відмовився від пропозиції Академії звукозапису США виступити на церемонії і не прийшов на вручення нагороди.

Переможцем в номінації “Альбом року” названо “Golden Boy” співачки в стилі кантрі Кейсі Масгрейвс. Популярна співачка Леді Гага перемогла в номінаціях “Найкраще поп-виконання соло” (з піснею “Joanne”) і “Найращие поп-виконання в дуеті” (пісня “Shallow” з Бредлі Купером). Крім того, “Shallow” названо найкращою піснею, написаною для відеокліпу.

“Найкращий традиційний поп-вокал альбом: “My Way” Віллі Нельсона. “Найкращий поп-вокал альбом”: “Sweetener” Аріана Гранде. Перемога в номінації “Найкращий реп-альбом” дісталася виконавиці Cardi B. “Найкращою новою актрисою визнано британську співачку косівського походження Дуа Липа. Головною героїнею вечора стала 49-річна Джей Ло, яка влаштувала грандіозне шоу з запальними танцями на роялі.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *