Вінницькі поліцейські вшанували пам`ять колеги, загиблого в АТО

Новини Вінниці

Чотири роки тому 10 лютого під час обстрілу бойовиками м. Краматорська загинув 33-річний правоохоронець  Денис Жембровський. Біля його могили на Алеї Слави Центрального міського кладовища зібрались рідні, друзі, колеги та бійці 9 зведеного загону, в якому він ніс службу в ті трагічні дні. 

В пам’ять за загиблим Денисом відбулася поминальна панахида, під час якої присутні правоохоронці та рідні запалили свічки.  

Загинув майор міліції Денис Жембровський в зоні АТО під обстрілами «Градів» у Краматорську. 

Через декілька днів вінницький зведений загін, в якому ніс службу Денис,  мав повернутись до Вінниці після чергової ротації.
В правоохоронних органах Денис Жембровський  деякий час служив дільничним офіцером міліції. Згодом був керівником  міліції громадської безпеки в Тиврівському райвідділі міліції. Перед відрядженням на Схід України він працював старшим інспектором з особливих доручень відділу дільничних інспекторів в обласному управлінні міліції.

За особисту мужність і високий професіоналізм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій Присязі Указом Президента правоохоронець нагороджений Орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Посмертно йому присвоєно звання підполковник. 

До могили Дениса на Алеї Слави Центрального міського кладовища, рідні, товариші та колеги принесли живі квіти та вшанували пам’ять про нього хвилиною мовчання. 

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *