Пасажири їхали навіть у багажнику: подробиці смертельного ДТП у Вінниці

Новини Вінниці

Мікравтобус із громадянами Молодови, який потрапив у ДТП у Вінниці сьогодні вранці, був перероблений із вантажного на пасажирський і направлявся до Москви. Вцілілих пасажирів вже доставили до Могилів-Подільського. Про аварію сповістили молдовське консульство і невдовзі люди будуть вдома.

Як повідомлялося раніше, близько 4:00 на вулиці Стельмаха мікроавтобус Volkswagen врізався у припарковану фуру DAF. Загинуло троє людей, що їхали на передніх сидіннях.  Ще четверо у лікарнях.  Повідомляється, що бус їхав до Москви.

  • Два пацієнта в реанімаційному відділення з ознаками черепно-мозкової травми, множинними ранами і одна пацієнтка госпіталізована з легкою черепно-мозковою травмою і також раною обличчя, – розповів заступник головного лікаря з медичної частини Вінницької лікарні №2 Богдан Трохименко

Злощасний бус доставлений на штраф-майданчик. У поліції кажуть, що він був перероблений з вантажного на пасажирський. Люди їхали навіть в обладнаному спальними місцями багажнику. Квитків при собі пасажири не мають, адже скористалися послугами нелегального перевізника.

Водій мікроавтобуса затриманий. Правоохоронці перевіряють, чи не заснув він за кермом.

Пасажирів, які не зазнали ушкоджень,  відвезли до Могилів-Подільського, що неподалік від молдовського кордону. Інформацію про  постраждалих надано Консульству Молдови. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *