Розв`язувати складні ситуації без примусу навчали вінницьких поліцейських канадські колеги

Новини Вінниці

Сьогодні, 1 лютого, в  тренінговому центрі ГУНП у Вінницькій області  відбулось вручення дипломів поліцейським, які пройшли   навчання за  курсом «Дії поліцейських у кризових ситуаціях-деескалація», організовані представниками Канадської поліцейської місії в Україні.

Участь у навчанні взяли 19 працівників, серед яких поліцейські тренінгового центру ГУНП, училища ДПО та управління патрульної поліції.

Навчальний курс складався  з лекцій, проходження сценаріїв та розгляду реальних ситуацій, що виникають в роботі поліцейського. Тренінг проводили  інструктори з Канади Стефан Берубе  та Тара Норман. Після завершення теоретичного етапу навчання слухачі мали змогу перевірити свої знання на практиці. 

Основна мета курсу  з деескалації  – формування взаємної довіри та співпраці  з людиною, вирішення складної ситуації без застосування будь-яких заходів примусу. 

В церемонії вручення  дипломів  взяв участь начальник управління  кадрового забезпечення обласного главку Віталій  Ковальчук,  який зазначив, що співпраця між правоохоронними відомствами різних держав має позитивний результат і важлива для обох сторін. 

На урочистості був запрошений заступник начальника Канадської поліцейської місії в Україні Орест Гнатиків, який привітав поліцейських із успішним завершенням курсу, що дозволить суттєво покращити їх професійні навики правоохоронців під час виконання службових завдань у кризових ситуаціях. 

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *