У вінницькому обласному військоматі зустрілись із батьками солдатів

Новини Вінниці

Батьки вінницьких солдатів строкової служби, сьогодні, 30 січня, зустрілися із представниками обласного військкомату.

Під час зустрічі обговорювались питання, що стосуються умов проходження строкової військової служби. Батьки солдатів розповіли про  задовільні умови проходження служби їхніми дітьми.

Заступник військового комісара з морально психологічного забезпечення, начальник групи та зв’язків з громадськістю підполковник Ігор Гончарук розповів про умови адаптації військовослужбовців.

З дітьми з перших днів працюють відповідні спеціалісти, надають їм всебічну допомогу, підтримують під час адаптації до нового колективу, до умов проходження служби, виконання ними відповідних обов’язків, – сказав він

Начальник прес-служби, молодший лейтенант Наталія Поліщук розповіла про заохочення військовослужбовців, надсилання листів рідним (батькам), в селищні та міські ради, районні міські та обласні військові комісаріати. Про те, що листи надсилаються  з позитивними відгуками і вдячністю за сина (чоловіка) за зразкове виконання своїх обов’язків, а також і можливі випадки і негативні, у разі не належного виконання військовослужбовцем своїх обов’язків.

Також батькам розповіли про вищі військові навчальні заклади, до яких їхні діти можуть за бажання вступити.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *