«Dakh Daughters» з успіхом виступили у Нью-Йорку

Новини України

Виступи українського музичного гурту «Dakh Daughters»  в рамках дебютного туру по США з успіхом пройшли у Нью-Йорку. Про це повідомляє прес-служба Генерального консульства України в Нью-Йорку.

Яскравими видалися Різдвяні Свята у Нью-Йорку: 6-7 січня тут відбулись виступи відомого українського театрально-музичного гурту «Dakh Daughters» у рамках дебютного туру по США, який розпочався у м. Вашингтон та проходить за підтримки Міністерства закордонних справ України, Посольства України в США, а також ГКУ в Нью-Йорку, – йдеться у повідомленні.

Виступи у Нью-Йорку були схвально сприйняті американською аудиторією та відзначені критиками. «New York Times» назвало виступ «Dakh Daughters» під час міжнародного нью-йоркського фестивалю «GlobalFest» як «найбільш дивовижне шоу», підкресливши, що колективу з України вдалося талановито поєднати музичний та театральний жанри.

Одна з композицій гурту, присвячена темі єднання світу навколо припинення російської агресії проти України, здобула окреме відзначення слухачів та експертів.

Генконсульство України в Нью-Йорку привітало колектив та його художнього керівника Влада Троїцького з надзвичайно успішним початком гастрольної діяльності на теренах Америки.

Фото: сайт Генерального консульства України в Нью-Йорку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *