Вінничани заборгували 73 мільйона гривень за спожите тепло

Новини Вінниці

Мешканці Вінниці станом на середу заборгували за спожите тепло 73 мільйона гривень. Про це йдеться у повідомленні комунального підприємства Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго».

Проблема розрахунків за спожиті послуги споживачами залишається досить серйозною. Станом на середу, 2 січня, заборгованість населення перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» становить 73 мільйона гривень. Серед них є багато несплачених нарахувань за листопад 2018 року, – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, така сума заборгованості за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання виникла не за один рік. Зафіксовані непоодинокі випадки, коли споживачі не сплачують за спожиті послуги 5, а то й 10 років. Так, серед містян-боржників є рекордсмен, на особовому рахунку якого несплачена сума у розмірі 275,301 гривень.

На рахунках 1699 споживачів несплачені суми від 10 тисяч гривень і більше. А 1350 споживачів боргують за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання понад від 5 до 10 тисяч гривень.

Як повідомляло агентство, станом на 22 грудня 2018 року борги населення за спожите тепло становили понад 96 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *