Ford відкликає майже 900 тисяч авто через несправність двигуна

Новини Світу

Концерн Ford Motor відкликає близько 900 тисяч автомобілів на території Північної Америки через несправності у двигунах. Про це повідомляє CBS News.

Ford Motor відкликає майже 900 тисяч своїх автомобілів F-150 і Super Duty у Північній Америці, щоб замінити кабель нагрівача блоку циліндрів двигуна через ризик виникнення пожежі, – йдеться у повідомленні.

Загалом Ford відкличе понад 410 тисяч автомобілів у США і понад 460 тисяч — в Канаді.

Як зазначається, власники вантажних автомобілів використовують кабель нагрівача для нагрівання своїх двигунів, щоб вони ефективніше працювали в холодну погоду. Кабель з автомобіля зазвичай приєднується до подовжувача, підключеного до гаража або додому.

У роз’єм для з’єднання кабелю можуть потрапити вода і забруднювальні речовини, роз’їдаючи і пошкоджуючи кабель з плином часу, заявили у компанії. Проблема може призвести до короткого замикання, що призводить до непрацездатності нагрівача.

Ризик для безпеки існує тільки тоді, коли автомобіль припаркований, а кабель нагрівача блоку підключений до електричної розетки, — заявили у компанії.

Раніше повідомлялося, що мюнхенський автоконцерн BMW відкликає понад півтора мільйона своїх автомобілів через можливі проблеми із системою охолодження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *