На Вінниччині за 7 млн грн для поліції будують «Флюгер» із безплатним WI-FI

Новини Вінниці

На Вінниччині у Піщанському районі на перехресті автодороги Вапнярка – Піщанка – КПП Загнітків (Рудниця) триває будівництво «Флюгера». Роботи близяться до завершення. Споруда «Флюгера» має шестикутну форму займає площу 9,5 м.кв, має  доступ до мережі Інтернет через безплатний  WI-FI та в нічний час освітлюється.

За словами голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, така сучасна споруда може слугувати справжньою візитівкою району:

– Я багато подібних об’єктів бачив у Польщі, в інших країнах, будемо прагнути, щоб найближчим часом подібні споруди із найсучаснішим оснащенням з’явилися і в інших районах області.

Представники ПАТ «ПлазмаТек»- підприємства, чиїм коштом побудований флюгер, зауважили, що його спорудження обійшлося у 6 млн грн. До кінця року планується повністю завершити будівництво, що вартуватиме ще 1 млн грн. Об’єкт оснащений охоронною системою та відео-спостереженням, яке надає можливість Піщанському відділку поліції Бершадського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області контролювати дорожній рух на відведеному відрізку дороги. Біля флюгера висаджено кущі ялівцю, туї шаровидної, дерева декоративного платану та квіти гортензії, встановлено автоматичну систему поливу.

За інформацією: www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *