Сюрприз для театралів! Хостікоєв-Сумська презентують у Вінниці комедію «Незрівнянна»

Новини Вінниці

Вже скоро всіх любителів театру чекає особливий сюрприз!

Народні улюбленці, геніальні актори Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв у Вінниці покажуть «Незрівнянну» – унікальну музичну комедію, яка по-справжньому вражає і дарує незабутні емоції кожному глядачеві!

Показ вистави пройде 17 листопада о 19.00 у Вінницького театру імені Садовського.

Нас чекає оркестр на сцені і приголомшлива акторська гра, грандіозний драматургічний матеріал й цікаві режисерські рішення, вишукані костюми, справжні мюзикли та складні номери із задіянням каскадерів та польотом головної героїні на янгольських крилах над сценою!

Комедія «Незрівнянна» поставлена за однойменною п’єсою сучасного англійського драматурга Пітера Квілтера. Як і більшість творів автора, п’єса присвячена мистецтву, спроможному творити дива, фантастично впливати на людей, зачаровувати, захоплювати, відкриваючи в кожному талант добра, світла, щиросердності, краси. 

Тільки уявіть – лише за перші п’ять років п’єсу було перекладено 15 мовами, а її постановки здійснено у 22 країнах світу! 

У центрі оповіді — реальна історія неординарної особистості кінця ХІХ — початку ХХ століття Флоренс Фостер Дженкінс (1868–1944 рр) – американської піаністки та співачки, яка стала відомою завдяки повній відсутності музичного слуху, почуття ритму та вокального таланту. Не дивлячись на все, вона вважала себе неперевершеною вокалісткою і виступала у найкращих залах світу.

Чи дійсно її бажання співу було таким відчайдушним, що на власні кошти вона виступала на численних сценах Америки, чи, можливо, Флоренс були притаманні якісь незбагненні флюїди, або ж вона володіла магнетизмом, який зачаровував глядачів, примушував знов і знов вслухатися в дивні рулади її голосу, поринати в одержимість натури, що змітала канони партитур і вільно парила поміж нотами. Так чи інакше, але ця жінка була фантастичною, незбагненною, незрівнянною — Актрисою. 

– Я вперше прочитав п’єсу Пітера Квілтера років сім тому. Вона складна, але історія цікава: про співачку, котра збирала великі зали, але мала скандальну славу: одні їй аплодували, а інші — освистували. Флоренс Фостер Дженкінс знав увесь світ. Дивина, як без слуху і голосу вона стала зіркою? Мабуть, завдяки своїй харизмі й тому, що страшенно хотіла співати і заради цього могла перевернути гори, – зазначає Анатолій Хостікоєв. – Я відразу вирішив, що головну роль має грати саме Наталія Сумська. Ця вистава — не про те, має співачка голос чи ні, а про внутрішню свободу й цілісність людини. Думаю, що для багатьох глядачів стане відкриттям образ Флоренс, який створила Сумська!

Не пропустіть 17 листопада о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського музичну комедію «Незрівнянна».

Встигніть придбати квитки на виставу на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницької Вежі, Будинку офіцерів, театру імені Садовського, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63. 

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *