Сьогодні, 14 вересня, у Вінниці в Галереї «Інтершик» зібралися успішні й готельєри України. Вони ділилися своїми історіями, обговорювали тренди та прогнози розвитку галузі.
Спікерми заходу виступили: Дмитро Борисов – власник та бренд-шеф однойменної мережі ресторанів Дмитра Борисова, м.Київ; Оксана Черепанич – перший шеф-кухар «Криївки», технолог громадського харчування, консультант у сфері Horeca, власниця та засновниця бренду «GREHORI TEXTILE», м.Львів; Яна Дімітрова – керівник сім`ї ресторанів "Гойра Груп, м.Чернівці; Сергій Герасимов – співласник «Мигово», «Карпатські барви» та «Арніка»м. Чернівці; Косенко Юлія – керуюча Сімейним готелем Happy INN (Одеська обл), співвласник Bee Smart, власник консалтингового компанії HoReCa Keys, м.Київ; Іван Плачков – винороб, засновник ТМ «Колоніст», президент асоціації Українське бюро винограду і вина, Член Європейської асамблеї професіоналів вина, Міністр енергетики (2005-2006рр), м.Одеса.
Під час зустрічі «Подільську кухню» презентувала Олена Павлова. Бізнес-тренер та коуч Людмила Калабуха відкрила секрети успішних комунікацій. Про «Безпеку та стандарти в бізнесі напрямку HoReCa» розповів Андрій Валовий, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група».
На завершення зустрічі Дмитро Борисов ознайомив присутніх із принципами побудови успішних концепцій.