У Вінниці розпочав роботу завод холодильного обладнання

Новини Вінниці

На території вінницького індустріального парку відкрили першу чергу заводу холодильного обладнання «Грін кул», який належить компанії «UBC group». На відкритті побував прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Настав час, коли українці будуть повертатися додому, працювати на конкурентних підприємствах і отримувати гідну зарплатню, – сказав прем’єр-міністр після того, як запустив виробництво разом із президентом «UBC group» Ігорем Гуменним.

Голова уряду запевнив, що держава сприятиме підприємцям і висловив переконання, що чесний бізнесмен, який працює «в білу», має бачити представників держави лише по телевізору, а не під час постійних перевірок.

Президент  «UBC group», в свою чергу, відзначив сприятливий інвестиційний клімат Вінниці.

Коли в чотирнадцятому році ми обирали місто для нового заводу, до Вінниці заїхали в останню чергу. Мер Моргунов та теперішній губернатор Коровій взяли мене за руку, посадили в машину і привезли сюди, на край Вінниці, де було поле. Сказали, що тут буде індустріальний парк, а я подивився на Коровія і подумав чи мені сміятися чи що робити… Загалом ми тут завдяки активній позиції місцевої влади, яка нас переконала і допомагала. Загалом, це має бути нормальна сервісна функція влади, – розповів Ігор Гуменний.

Зауважимо, «Грін кул» – перше підприємство Вінницького індустріального парку. У його будівництво, яке планують повністю завершити до 2020 року, «UBC group» інвестує близько 16 мільйонів євро. Очікується, що на новенькому заводі працюватимуть 1500 вінничан.

І хоч новеньке підприємство перебуває лише на стадії становлення, робота в цеху кипить повним ходом, у чому можна переконатися з нашого фоторепортажу.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *