Вінничанам покажуть фільми, які стали переможцями українських кінофестивалів

Новини Вінниці

У Вінниці в  неділю, 26 серпня,  о 18:00  відбудеться ІІ спецпоказ українського короткого метру. Усі п`ять фільмів, включені у показ, – переможці вітчизняних кінофестивалів. Стрічки  вже встигли поїздити по теренах України.

Показ відбудеться у Вінницькому Будинку Учителя (ІІ поверх) за адресою:  вулиця Мури,  6А.

Програма:
"Fingermen" реж. Ivan Shoha. Цей фільм нагадує нам, що ніколи не потрібно соромитись самого себе, і пам'ятати, що в кожному із нас живе дитина і в цьому немає нічого поганого. Ця картина не залишить без посмішки навіть самого затятого песиміста.
"Fingerman" отримав безліч перемог на кінофестивалях, що є дуже справедливим. Приходь, переконайся і гарантовано отримай гарний настрій.

Післясмак / Aftertaste реж. Юра Катинський Фільм розповідає про хлопця, який повертається у маленьке місто, де зустрічається зі старими друзями. Після гарного вечора, вони потрапляють в машину до п’яного незнайомця. Невідомо, чи все закінчиться добре, але спробувати варто – це нагода стати ближчими та знайти себе.
Фільм вже встиг зібрати чималий кошик перемог. Картина дуже смілива у своєму вирішенні і досить стильна. Приходь та відчуй весь післясмак цієї картини.

"На своїй землі" реж. Олександр Кирієнко. За словами режисера – це не історія про війну, це історія про людей, які потрапили в певні складні обставини. Це щира та людяна історія, герої якої природні, «живі», близькі мені. Тут немає війни – тут є наслідки цієї жахливої трагедії. Війна у всіх забирає нормальне життя і саме це демонструє цей фільм.

Картина створена за результатами першого конкурсу сценаріїв Дивись українське – твори своє майбутнє. Розширена режисерська версія фільму входить до кіноальманаху "На своїй землі", який заплановано до демонстрації у 2019 році.
Не пропусти цю тонку та хвилюючу картину!

Фільм Нетерпимість/ Intolerance, реж. Володимир Бакум За словами режисера – це історія сучасних українських Ромео і Джульєтти, які розмовляють різними мовами та стали заручниками обставин.
Картина входить до майбутньої трилогії "Забуті {и}", що об'єднає в один кіноальманах історії сімей, які постраждали від воєнних конфліктів.
Приходь розділити переживання режисера та його героїв. Можливо, в цій роботі ти знайдеш відповіді на свої запитання.

Golden love / Голден лав, реж. Pavlo Ostrikov. Фільм розповідає про героя, який через свої комплекси довго не може наважатися зайти в місцевий Будинок культури на побачення-п’ятихвилинки. Однак, переживаючи муки самотності, все ж таки вирішує піти на цей крок. Страх Віктора підтверджується – кожне побачення, неначе випробування для нього. Всі, окрім одного.
Герої – немов твої сусіди, яких бачиш на екрані. Дозволь собі насолодитись цією чесною, смішною та дуже щирою кінороботою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *