На Вінниччині п`ятеро людей отруїлися за вечерею: усі – в лікарні

Новини Вінниці

Наприкінці минулого тижня  в інфекційне відділення Немирівської центральної районної лікарні з діагнозом "Гострий гастроентероколіт середнього ступеню важкості" було госпіталізовано п`ятьох жителів  села Чуків Немирівського району.

У ході розслідування встановлено, що усі захворілі є членами однієї родини. Зі слів хворих, вони 14 липня спільно вечеряли: їли салат овочевий під майонезом, огірки мариновані, рибу річкову смажену, рибу тушковану (хек), шашлик із свинини, картоплю з шампіньйонами, лаваш з сиром і зеленню, кров′яну ковбасу і сальтисон (придбані на ринку). 

В осередку було відібрано матеріал для лабораторного дослідження (зразки питної води з криниці приватного домоволодіння та харчовий продукт (сальтисон), який вживали усі захворілі.

Ситуація перебуває на контролі в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

За інформацією:  ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *