Понад 300 тис грн за 9 місяців було в обігу наркодилера з Хмільника

Новини Вінниці

Калинівською місцевою прокуратурою забезпечено процесуальне керівництво та скеровано до Хмільницького міськрайонного суду обвинувальний акт щодо жителя м. Хмільника (неодноразово судимого за наркотики)  за фактами вчинення низки тяжких злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів. Чоловік збував наркотики, використовуючи так звані «закладки», а гроші отримував за допомогою електронних платіжних систем. 

Хмільничанину  повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 2 ст. 306 КК України –  використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів, вчинене повторно.

Досудовим розслідуванням установлено, що лише за 9 місяців минулого  року підозрюваний використав для продовження своєї незаконної діяльності понад 300 тис гривень «наркогрошей», отриманих від збуту наркотиків.

За це передбачено кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *