Як у Вінниці готують італійську моцарелу та грузинський шашлик в тісті (відео)

Відео Новини Вінниці

Мауріцціо приїхав до Вінниці більше 20 років тому і тут залишився. Він створив власне виробництво сиру.

– Тут все робиться руками, ніяких машин, і в маленькій кількості, адже тільки так можна контролювати якість продукту, – розповіає Мауріцціо.

Цей чоловік з династії сироварів, в Італії мав власний цех, який отримав у спадок від батьків.  Каже, що потрібно все робити з любов'ю "так краще виходить, якщо ти робиш не тільки заради грошей".

А далі ще смачніше – шашлик у тісті від вінницьких грузинів. Ніно переїхала у Вінницю з Тбілісі чотири роки тому. Вона знає насмачніші рецепти грузинських хачапурі, кубдарі та шашлика у тісті. Детальніше у відеосюжеті:

За інформацією: 1+1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *