Палати для реабілітації бійців АТО відкрили в лікарні у Козятині

Новини Вінниці

У вівторок, 5 грудня, у Козятинській лікарні відновного лікування відбулося відкриття двох капітально відремонтованих палат для учасників АТО.  Відтепер, у демобілізованих захисників з’явилася можливість отримувати не лише якісне лікування, що включає медикаментозну терапію, фізіотерапевтичне лікування,  бальнеологію та грязетерапію, допомогу медичного психолога. Окрім того, важливим є і те, що процес лікування проходитиме в комфортних умовах.

Участь у відкритті спеціалізованих палат взяв міський голова Олександр Пузир, представники райдержадміністрації, учасники бойових дій та медичні працівники.

На ремонт палат для АТОвців витратили близько 300 тисяч гривень. Сума для лікарні – непосильна. Однак беззаперечна фінансова підтримка міської влади надала змогу створити належні умови для реабілітації військовослужбовців.

Спеціалізовані палати багаті на простір, мають нові меблі, сучасні телевізори, встановлено спеціальні ліжка з ортопедичними матрацами, створено комфортні умови, які необхідні для процесу реабілітації бійців. Крім того, наявні окремі санвузли, які обладнанні з урахуванням можливих проблем при пересуванні. Також, найближчим часом буде налаштовано Wi-fi. 

За інформацією: Вінницька ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *