У поліції розповіли, скільки зброї вилучили у «гастролерів» під Вінницею

Новини Вінниці

У вівторок, 12 вересня, на лінію «102» надійшло повідомлення, що неподалік села Писарівка Вінницького району невідомі перешкоджають вивезенню сільськогосподарської техніки, вилученої в ході проведення слідчих дій правоохоронними органами.

Чоловіки погрожували зброєю.

Як розповів керівник Вінницького відділення поліції Віталій Стахов, на місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідомі особи в кількості близько 30 чоловік порушують правопорядок та чинять перешкоди особам, яким техніка, вилучена в ході обшуку, проведеного в рамках розслідування кримінального провадження на території одного з підприємств, була передана на відповідальне зберігання.

При візуальному огляді автомобіля «Фольцваген», на якому приїхали правопорушники, поліцейські виявили 2 одиниці нарізної та 3 одиниці мисливської зброї з відповідними боєприпасами та набоями до неї.

Зброю вилучили та направили на експертизу.

Особи правопорушників встановлені, всі вони жителі інших областей України та відмовляються пояснити причини своїх дій та мету перебування на території Вінницького району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством), що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років. Правова оцінка діям всіх учасників конфлікту буде дана в ході розслідування, – повідомили у Відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Нагадаємо, за інформацією видання «РЕАЛ», слідчі дії та вилучення техніки у Писарівці поводили детективи НАБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *