У Томашпільському районі екс-зек з Ялти пограбував жінку, з якою випивали у дворі

Новини Вінниці

До поліції з заявою про пограбування звернувся житель селища Вапнярка.

У суботу, 15 липня, невідомий чоловік близько 13-ї години у дворі будинку зірвав золотий ланцюжок з шиї його дружини.

Як розповів т.в.о. начальника томашпільської поліції Валерій Грабчак, поліцейські за описом потерпілої протягом 30 хвилин встановили місцезнаходження зловмисника, причетного до пограбування.

Правопорушник чинив опір та намагався втекти від поліцейських, але був затриманий на залізничних коліях станції Вапнярка працівниками групи реагування. Ним виявився 46-річний житель міста Ялта. Чоловік сім місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство та вчинення майнових злочинів.

Під час спілкування з затриманим з’ясувалось, що чоловік разом з товаришем, з яким познайомився на станції Фастів, чекали на електричку до Одеси. В одному з дворів вони помітили двох жінок, які вживали спиртне та приєднались до них. Під час застілля в нього виник конфлікт з потерпілою, тож він вдарив жінку та, зірвавши з неї ланцюжок з кулоном, втік. Ланцюжок правопорушник встиг реалізувати, а кулончик загубив на подвір’ї потерпілої.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *