Наркотики у водія, пасажира та в салоні «Хонди» знайшли вінницькі патрульні у Хмільнику

Новини Вінниці

Патрульні поліцейські Вінниці на вихідних, 24-25 червня, забезпечували публічну безпеку та безпеку дорожнього руху під час проведення масових заходів у Хмільнику.

У неділю, близько 16-ї години, патрулюючи вулиці містечка, поліцейські зупинили за порушення ПДР автомобіль Honda Civic. У водія інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння, але від проходження медичного огляду чоловік відмовився.

Під час спілкування, водій та його пасажир помітно нервували, тому поліцейські провели поверхневу перевірку обох чоловіків. У кермувальника, 33-річного мешканця Хмільника, знайшли згорток з речовино білого кольору, схожою на наркотичну. У пасажира, 27-річного жителя одного з сіл області, виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження. Крім того, три згортки з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, було виявлено під час поверхневого огляду автомобіля.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у нетверезому стані).

Всього ж за два дні роботи у Хмільнику, патрульні виявили та задокументували шість випадків керування водіями у стані сп’яніння, винесли дев’ятнадцять постанов за порушення у сфері безпеки дорожнього руху та виявили автомобіль, який перебував у розшуку державної виконавчої служби.

За інформацією: Патрульна поліція Вінниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *