З чиєї вини зіткнулись “Volkswagen Touareg” і “Lexus” на вінницькій кільцевій?

Новини Вінниці

У суботу, 24 червня, на кільцевій дорозі у Вінниці сталася ДТП, внаслідок якої  постраждали водії автівок "Volkswagen Touareg" і "Lexus".

Як повідомила в коментарі «УНН-Центр» начальник відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області Анна Олійник, обох водіїв доправили у лікарню.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на об’їзному шляху міста Вінниці між Барським та Гніванським шосе. У автомобілі "Volkswagen Touareg" за кермом перебував чоловік 1991 року народження. Він їхав разом з дружиною та дитиною. Пасажири не постраждали, а водій, за попередньою інформацією, із забоями грудної клітини та іншими травмами госпіталізований до лікарні. Інший водій, який перебував у "Lexusі" — 1995 року народження, працівник поліції. Він у важкому стані і також госпіталізований до лікарні, — розповіла А.Олійник.

За інформацією вінницької журналістки Ірини Жук, за кермом одного з авто був син покійного керівника міліції Вінниці Юрія Куцого.

А пізніше речник обласної поліції Анна Олійник додала, що аварію міг спровокувати третій автомобіль. За її словами, це зафіксовано на відеозаписах.

«Після їх вивчення слідством та з’ясування усіх обставин ми оприлюднимо попередні висновки розслідування цієї ДТП», – написала у Facebook Анна Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *