Станом на 1 січня 2017 року на 27 підприємствах Вінницької області впроваджено систему аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках (НАССР). Про це повідомили у Вінницькій ОДА.
“Станом на 1 січня 2017 року міжнародну систему безпечності харчових продуктів НАССР впровадили 27 суб’єктів господарювання з виробництва харчових продуктів та напоїв”, — йдеться у повідомленні.
Разом з тим, у Вінницькій області нараховується понад 250 суб’єктів господарювання з виробництва харчових продуктів та напоїв.
Також зазначається, що представники підприємств з Вінниччини, діяльність яких пов’язана із виробництвом харчових продуктів та напоїв, постійно відвідують семінари щодо впровадження міжнародної системи безпечності НАССР.