На Вінниччині активізувалися злодії: чотирьох за добу затримали правоохоронці

Новини Вінниці

Минулої доби у Немирівському, Тульчинському, Шаргородському та Хмільницькому районах області поліцейські затримали правопорушників, які обґрунтовано підозрюються у крадіжках. Скориставшись відсутністю власників, чоловіки викрадали майно жителів області.

У Немирівському районі за допомогою до поліцейських звернулась 47-річна жителька смт. Брацлав. Із незамкненого будинку жінки викрали ТВ-тюнер до супутникової антени. За підозрою у вчиненні крадіжки поліцейські в процесуальному порядку затримали 21-річного місцевого жителя.

Жертвою крадія став і 49-річний житель села Тиманівка Тульчинського району. Він також залишився без ТВ-тюнера. У вчиненні крадіжки обґрунтовано підозрюється односелець потерпілого.

У Шаргородському районі поліцейські затримали крадія, який у квітні, зірвавши навісний замок з підсобного приміщення, викрав два електродвигуни у жительки села Деребчин.

З незачиненого будинку жительки Хмільника зловмисник викрав електроінструменти. Зараз він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст.185 КК України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк до 6 років.

За інформацією: Відділ комунікації поліції
Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *