За результатами проведених торік експертиз продукції тваринного та рослинного походження на ринках Вінниччини до реалізації не допущено понад 7 тис. кілограмів продукції. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області, передає кореспондент УНН-Центр
В установі зазначили, що протягом минулого року державними лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи проведено 597 385 експертиз.
Зокрема, не допущено до реалізації: яловичини — 263 кг, свинини — 4 148 кг, молока і молокопродуктів — 1 624 кг, риби та рибопродуктів — 152 кг.
Також не допущено до реалізації меду — 37 кг, овочів і фруктів — 870 кг, готової харчової продукції — 114 кг та 24 свинячі туші.