17-річний батько дитини, викинутої 14-річною мамою з вікна, бере провину на себе

Новини Вінниці

У суботу, 28 січня, в Козятині сталася подія, яка сколихнула не тільки Вінниччину: 14-річна  дівчинка вдома, у своїй кімнаті народила дитину, перерізала пуповину та викинула немовля з вікна 5-го поверху. Згодом, коли її стан погіршився через кровотечу, батьки викликали швидку допомогу. Зі слів батьків, вони дізналися про те, що їх донька народила, лише у лікарні. 

Батько  дівчини з лікарні примчав додому і почав шукати дитину. Новонародженого хлопчика побачив під балконами. Повіз до лікарні. Але малюк уже був мертвим. І життя доньки теж могло обірватися будь-якої миті.

Ігор Грубеляс,  заступник головного лікаря Козятинської районної лікарні розповідає: 

–    Кровотеча, втрата крові,  тому безумовно і  такий психологічний стан. Були розриви. Вона не була готова як молода жінка для великих пологів. Все  ж таки вона дитина ще.

Нині  дівчина – в  гінекологічному відділенні. Спілкуватись із журналістами родина породіллі категорично відмовляється.  А в школі, де навчалася дівчина,  говорять, що навіть не підозрювали, що учениця вагітна.

–    Дівчинка  – товстушка, – каже Євгенія Кудрявець,  директор Козятинської школи №2. –  По ній не було видно. Претензій, розумієте, якби вона, якби її тоншило, якби їй було погано, не було.  Із 15-го грудня її не було в школі. 

У поліції з’ясували,  що про свою вагітність школярка не розповідала батькам –  боялася.

–    Батьки завжди її оберігали, – додає Олена Федорук,  класний керівник дівчини. – Мама ходила на батьківські збори тобто. Наприклад, якщо була якась ситуація, мама приходила й з’ясовувала. 

–    Сім’я – порядна, – кажуть в містечку. Співчувають. 

У соцмережі прокоментував трагедію і ймовірний батько дитини –  17-річний хлопець, із яким зустрічалася школярка:  «У неї началось… беременний психоз. Вона викинула мого синулю мертвого з окна. Не говоріть на  неї. Судіть мене лучше. Пробачте».

За вбивство дитини дівчині  загрожує до 5-ти років позбавлення волі. У поліції зараз з’ясовують, живим чи мертвим викинула молода мати свого сина з вікна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *